Επιστροφή

ΔΤ 979a, 15/06/2004, 19:30, Συμβάντα

Στις 12:05 σήμερα, νεκρό άτομο αγνώστων στοιχείων, εντοπίσθηκε σε χαράδρα, στο Δ.Δ. Χριστιανουπόλεως του Δήμου Φιλιατρών, στη Μεσσηνία. Στην ανάσυρση του πτώματος, το οποίο βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση, συμμετείχαν πέντε πυροσβέστες της Π.Υ. Γαργαλιάνων.

Νεκρή ανασύρθηκε από τους πυροσβέστες στις 14:30 σήμερα, η Δημοπούλου Μαριάννα, 72 ετών, από τον υπαίθριο χώρο της περιβόλου του Γεν. Παν/κού Νοσοκομείου Ιωαννίνων "ΔΟΥΡΟΥΤΗΣ ", στα Ιωάννινα. Τα ίχνη της άτυχης γυναίκας είχαν χαθεί από τις 10/06/2004. Στην επιχείρηση εντοπισμού και ανάσυρσής της, έλαβαν μέρος τέσσερις πυροσβέστες με ένα όχημα.

Ομάδα αποτελούμενη από 21 πυροσβέστες με εφτά οχήματα από τα Π.Κ. Πολύδροσου και Αμφίκλειας, την 7η Ε.Μ.Α.Κ., καθώς και πεζοπόρο τμήμα 15 ανδρών από την Π.Δ.Π.Υ. Στερεάς Ελλάδας, συνοδευόμενη από ένα διασωστικό σκύλο, μετέβη στις 17:15 σήμερα, στη θέση Γερμανός, στην περιοχή Κελάρια, του Παρνασσού, προκειμένου να συνδράμει στις προσπάθειες της Πολεμικής Αεροπορίας, για την ανεύρεση του πολεμικού αεροσκάφους και τυχόν επιζώντων, που έπεσε στην περιοχή.