Επιστροφή

ΔΤ 982, 20/06/2004, 10:00, Συμβάντα

Υπό έλεγχο, από τις 13:00 χθες, βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 18-06 και Ω/15:45, σε δασώδη περιοχή στη θέση Λευκό Μεσοχωρίου, στην Κάρπαθο. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν έξι οχήματα με 30 πυροσβέστες, καθώς και πεζοπόρο τμήμα αποτελούμενο από 120 άτομα, ενώ από αέρος επιχείρησαν τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν περίπου 1000 στρέμματα δασικής έκτασης. Στην περιοχή παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις για προληπτικούς λόγους.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 06:35 χθες, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε εργοστάσιο παραγωγής πάνελ αλουμινίου με την επωνυμία "FULGOR Α.Ε.", στην περιοχή Σουσάκι στο Δ/Δ Καλαμάκι Κορινθίας. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Κορίνθου.


Νεκρός ανασύρθηκε, στις 10:30 χθες, ο Μαδιανός Δημήτριος του Ασημάκη, 71 ετών, ο οποίος έπεσε από τον 4ο όροφο στο φωταγωγό πολυκατοικίας, στην οδό Παπαδιαμάντη 4Α, στη Μυτιλήνη. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα και αφού ανέσυραν τον άτυχο άνδρα, τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο.


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 03:58 σήμερα, στο υπ΄αρίθμ. ΥΧΖ - 2627 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στην οδό Ίμβρου 8, στη Ν. Ερυθραία. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, που οφειλόταν σε εμπρησμό από πρόθεση (σπάσιμο τζαμιού και ρίψη εύφλεκτου υγρού), επενέβησαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Π.Υ. Αθηνών