Επιστροφή

ΔΤ 986, 25/06/2004, 09:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 13:19΄ χθες, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε διαμέρισμα 2ου ορόφου τριώροφης πολυκατοικίας, στην οδό Κοσμά Μπαλάνου 19, στο Μετς. Στις προσπάθειες κατάσβεσης έλαβαν μέρος 13 πυροσβέστες με έξι οχήματα Το ύψος των ζημιών που προκλήθηκαν, ανέρχεται στις 150.000 Ευρώ περίπου. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από το ανακριτικό τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17:10΄ χθες, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε αποθήκη γενικών εμπορευμάτων με την επωνυμία ΤΗΘΥΣ Α.Ε., στο 3ο χλμ. Κάτω Τιθορέας - Ελάτειας, στο Νομό Φθιώτιδας. Η πυρκαγιά, λόγω του μεγάλου πυροθερμικού φορτίου (χαρτικά, λιπάσματα, παλέτες κ.α.), έλαβε αμέσως διαστάσεις και προκάλεσε ζημιές ύψους 200.000 Ευρώ. Στην αντιμετώπισή της συμμετείχαν 22 πυροσβέστες με 8 οχήματα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από το τοπικό ανακριτικό τμήμα.

Νεκρός ανασύρθηκε στις 17:25΄ χθες, ο Δήσιος Θωμάς του Λεωνίδα, 58 ετών, από αρδευτικό κανάλι σε αγροτική περιοχή, στην Καρυώτισσα Γιαννιτσών. Στην επιχείρηση εντοπισμού και ανάσυρσής του, έλαβαν μέρος έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Τραυματισμένη εντοπίσθηκε χθες στις 19:53΄, η Γκρέκου Ελένη, 45 ετών, σε φαράγγι στη Μονή Κλειστών, στην περιοχή της Φυλής. Στην ανάσυρσή της, συμμετείχαν δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι, στη συνέχεια, παρέδωσαν την τραυματία σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για τη διακομιδή της στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02:25΄ σήμερα , από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε διώροφο κτίριο βιοτεχνίας ετοίμων ενδυμάτων, ιδιοκτησίας Καραγιάννη Θεόδωρου και Αθανασίου του Χρήστου στο Δ/Δ Αγίας Παρασκευής στον Δήμο Βασιλικών Νομού Θεσ/κης. Από την πυρκαγιά σημειώθηκαν ζημιές, 20.000 Ευρώ περίπου, σε τόπια υφασμάτων, υαλοπίνακες κ.α. Στην κατάσβεσή της έλαβαν μέρος 18 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από το ανακριτικό τμήμα της Δ.Π.Υ. Θεσσαλονίκης.