Επιστροφή

ΔΤ 996a, 05/07/2004, 23:00, Συμβάντα

Υπό έλεγχο τέθηκαν οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν:

-στην περιοχή Μετόχι Ρέι της Κοινότητας Καπανδριτίου, στις 03:40 σήμερα, σε δασική έκταση. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς έλαβαν μέρος 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα καθώς και πεζοπόρο τμήμα αποτελούμενο από 37 άτομα. Με το πρώτο φως της ημέρας στον τόπο του συμβάντος επιχείρησαν τέσσερα αεροσκάφη και δυο ελικόπτερα. Για την εξακρίβωση των αιτιών της πυρκαγιάς, διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό τμήμα.

-στη Μάνδρα Αττικής, στις 11:20 σήμερα, σε δασική έκταση. Για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 50 πυροσβέστες με 16 οχήματα καθώς και 30 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Επίσης από αέρος επιχείρησαν τέσσερα αεροσκάφη και δυο ελικόπτερα. Στην περιοχή παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις για επαγρύπνηση. Την επιχείρηση συντόνισε ο Α΄ Υπαρχηγός του Π.Σ. Αντιστράτηγος Ανδρέας Κόης.   Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, διενεργεί το αρμόδιο Ανακριτικό τμήμα.

-στη Νεάπολη Νίκαιας (τέρμα Κωστή Παλαμά), στις 21:30 σήμερα, σε χορτολιβαδική έκταση και χαμηλή βλάστηση. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν έντεκα οχήματα με 33 πυροσβέστες καθώς και πεζοπόρο τμήμα εννέα ατόμων. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα της Δ.Π.Υ. Πειραιά.

Νεκροί ανασύρθηκαν, στις 19:20 σήμερα, στα Ναυπηγεία Καραγιώργη στο Πέραμα, οι: α) Ζηλωτής Μιχαήλ, 43 ετών και β) Κυπραίος Μανώλης, 29 ετών, από αμπάρι πλοίου με την επωνυμία «ΚΑΒΟΝΗΣ», λόγω εργατικού ατυχήματος. Στην επιχείρηση ανάσυρσής τους πήραν μέρος 20 πυροσβέστες με έξι οχήματα.