Επιστροφή

ΔΤ 997, 06/07/2004, 10:05, Συμβάντα

Πυρκαγιά σημειώθηκε στις 23:43 της 05-07-2004, σε υπόγειο βοηθητικό χώρο του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 16 πυροσβέστες με 6 οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες, προτού εξαπλωθούν στους υπόλοιπους χώρους του Νοσοκομείου. Για την εξακρίβωση των αιτιών της πυρκαγιάς, διενεργεί προανάκριση το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 00:35 σήμερα, σε αποθήκη ηλεκτρικών ειδών στη Λεωφ. Καραμανλή 218, στο Μενίδι. Οι 40 πυροσβέστες που μετέβησαν στον τόπο του συμβάντος με 12 οχήματα, ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες, έθεσαν την πυρκαγιά υπό έλεγχο δύο ώρες μετά την έναρξή της. Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.

Υπό έλεγχο τέθηκε στις 03.50 τα ξημερώματα, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 16:32 χθες, σε δύσβατη δασική – γεωργική περιοχή, στο Δ/Δ Δαιμονιάς Μολάων. Στις προσπάθειες κατάσβεσης έλαβαν μέρος  31 πυροσβέστες με 12 οχήματα, καθώς και πεζοπόρο τμήμα 40 ατόμων, ενώ από αέρος επιχείρησαν τέσσερα αεροσκάφη. Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις για προληπτικούς λόγους. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα της Π.Υ Μολάων.

Νεκρός ανασύρθηκε ο 40χρονος Τσελεπίδης Μιχαήλ, ο οποίος παρασύρθηκε από το υπ΄αρίθμ. ΤΑΖ -8965 Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο 6ο χλμ. της Επαρχιακής οδού Διδυμοτείχου – Ορεστιάδας. Στον τόπο του συμβάντος, που σημειώθηκε στις 01:40 σήμερα, μετέβησαν τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα και αφού απεγκλώβισαν τον άτυχο άνδρα, τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο, για τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο.