Επιστροφή

New Publication

Νεκρός εντοπίστηκε στις 06:30 χθες, στη περιοχή Μιτάτο Χαιρέτη, στο Δάσος Ρούβα, στον Ψηλορείτη του Νομού Ηρακλείου, ο Π. Γ. του Γεωργίου ετών 63. Τα ίχνη του άτυχου άνδρα, είχαν εξαφανιστεί από τις 9-10-2004 και Ω/11:00, ενώ για την ανάσυρση του από σπήλαιο της περιοχής, κινητοποιήθηκαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, στις 21:15 χθες, στο 7ο χλμ της Ε.Ο. Τρίπολης- Σπάρτης στον Άγιο Χαράλαμπο. Το δυστύχημα προκλήθηκε ύστερα από σύγκρουση του υπ' αριθμ. ΥΕΖ-8993 με το υπ' αριθμ ΚΡΑ-8421, Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η Δ.Φ ετών 58 και να απεγκλωβιστεί τραυματισμένος ο Δ.Ν του Κων/νου ετών 65 οι οποίοι επέβαιναν στο πρώτο οχήμα. Στο σημείο μετέβησαν τρεις πυροσβέστες με δύο οχήματα.


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στις 23:30 χθες, στο Άλσος Νέας Σμύρνης, στο υπ' αριθμ. ΥΜΙ-8580, μάρκας CITROEN I.Χ.Ε αυτ/το. Από την πυρκαγιά το αυτοκίνητο υπέστη ζημιές στη μηχανή του, που εκτιμάται ότι ανέρχονται στο ποσό των 4.000 ευρώ περίπου. Στο τόπο του συμβάντος μετέβησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Δ/σης Π.Υ. Αθηνών.