Επικαιρότητα


10/04/2024
Εκπαίδευση στη διάσωση από ορμητικά νερά πραγματοποίησαν Έλληνες Πυροσβέστες σε στελέχη της κρατικής Υπηρεσίας στην πόλη των Σκοπίων

09/04/2024
Στη Λαμία βρέθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Ευάγγελος Τουρνάς, προκειμένου να πραγματοποιήσει σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς Πολιτικής Προστασίας, ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου.

09/04/2024
Στην Δυτική Αττική μετέβησαν ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλης Κικίλιας και ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θόδωρος Σκυλακάκης, με σκοπό την επίβλεψη των έργων πρόληψης και αντιπυρικής προστασίας, που υλοποιούνται στην περιοχή Οινόη - Μονή Οσίου Μελετίου Κιθαιρώνα. Ο Γενικός Διευθυντής Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΝ, κ. Ευάγγελος Γκουντούφας, παρουσία του Δημάρχου Μάνδρας, κ. Αρμόδιου Δρίκου, των προϊσταμένων των δασικών υπηρεσιών και των αναδόχων, ενημέρωσε τους Υπουργούς για την πορεία υλοποίησης των έργων.

09/04/2024
Κοινοποίηση πινάκων υποψηφίων που πληρούν και αυτών που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να υποβληθούν σε Προκαταρκτικές Εξετάσεις για την εισαγωγή στις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

06/04/2024
Σύσκεψη με ομάδα μετεωρολόγων και στη συνέχεια συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας. Αντικείμενο οι ισχυροί άνεμοι που θα πνέουν την Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας με αποτέλεσμα τον κίνδυνο για την ταυτόχρονη εκδήλωση πυρκαγιών.

04/04/2024
Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, υπέγραψε σήμερα σύμβαση για την προμήθεια 3 αεροσκαφών εναέριας επιτήρησης, μέσω ΤΑΙΠΕΔ.

03/04/2024
Τα πτυχία στους 63 αποφοιτήσαντες Πυραγούς, επέδωσε ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Τουρνάς

01/04/2024
Κατάταξη 650 νέων Πυροσβεστών για την στελέχωση των Ειδικών Μονάδων Δασικών Επιχειρήσεων (Ε.ΜΟ.Δ.Ε.)

28/03/2024
«Ενημέρωση επιτυχόντων- εισακτέων στον διαγωνισμό πρόσληψης εξακοσίων πενήντα (650) Πυροσβεστών Δασικών Επιχειρήσεων (Ε.ΜΟ.Δ.Ε.)»

Εμφάνιση 1 - 10 από 1.419 αποτελέσματα.