Επικαιρότητα

11/01/2019
Αναδημοσίευση δελτίου τύπου της Γ.Γ.Π.Π. σχετικά με τα περιστατικά ύποπτων φακέλων σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της Χώρας και λοιπούς φορείς

10/01/2019
Αναδημοσίευση δελτίου τύπου της Γ.Γ.Π.Π. σχετικά με τα περιστατικά ύποπτων φακέλων σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της Χώρας

31/12/2018
Παρουσία της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Αικατερίνης Παπακώστα – Σιδηροπούλου, του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Ταφύλλη, του Υπαρχηγού Επιχειρήσεων Αντιστράτηγου ΠΣ Κωνσταντίνου Γιόβα, του Συντονιστή Υποστήριξης Υποστράτηγου ΠΣ Ιωάννη Ράμφου, του Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Αττικής Υποστράτηγου ΠΣ Αχιλλέα Τζουβάρα και του Συντονιστή Επιχειρήσεων με έδρα τον Πειραιά Υποστράτηγου ΠΣ Στέφανου Κολοκούρη, ακούστηκαν και φέτος τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από τη μεικτή μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας, στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα 31 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος.

24/12/2018
Εορταστική εκδήλωση με χριστουγεννιάτικα κάλαντα πραγματοποιήθηκε σήμερα 24 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος

20/12/2018
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Αττικής, «Η Μητέρα», στην Πεντέλη, παρουσία του Διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας του Α.Π.Σ. Αρχιπυράρχου Άγγελου Τριπολιτσιώτη και του Συντονιστή του Ιδρύματος, κ. Σπυρίδωνα Καραγκούνη.

18/12/2018
Παρουσία του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών κύριου Χρήστου Σπίρτζη και του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγου ΠΣ Βασίλειου Ματθαιόπουλου, πραγματοποιήθηκε χθες 17 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του παλαιού Μηχανουργείου Λαυρίου, η τελετή παράδοσης – παραλαβής ενός οικίσκου

17/12/2018
Τελέσθηκε σήμερα η δοξολογία για τον εορτασμό των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω, στο Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

16/12/2018
Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, τα παιδιά των πυροσβεστικών υπαλλήλων, παρακολούθησαν στο θέατρο Λαμπέτη, τη μουσικοθεατρική παράσταση «Το όνειρο του Σκιάχτρου», του Ευγένιου Τριβιζά.

14/12/2018
Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, στο Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, το ετήσιο πανελλήνιο πρωτάθλημά των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση. Στο πρωτάθλημα πήραν μέρος άνδρες και γυναίκες απ’ όλα τα Σώματα στα αγωνίσματα του απλού ανδρών, απλού γυναικών και διπλού ανδρών.

22/11/2018
Στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στην Κηφισιά, πραγματοποιήθηκε σήμερα 22 Νοεμβρίου, τελετή παράδοσης – παραλαβής τεχνολογικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση των Κινητών Επιχειρησιακών Κέντρων «Όλυμπος» του Πυροσβεστικού Σώματος, χορηγία του ομίλου Intracom Telecom.