Επικαιρότητα

06/01/2024
Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) που εκδόθηκε σήμερα Σάββατο 06 Ιανουαρίου 2024 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Σάββατο (06-01-2024) έως το βράδυ της Κυριακής (07-01-2024) με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις νότιους ανέμους.

05/01/2024
Έκτακτη τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 05/01 στις 17:00 , υπό τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, εν όψει του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) που εκδόθηκε σήμερα από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

05/01/2024
Παρουσία του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελου Τουρνά και του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Γεώργιου Πουρναρά, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 05 Ιανουαρίου 2024, η τελετή αποφοίτησης της 3ης Εκπαιδευτικής Σειράς Πυράρχων της Σχολής Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών, στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Κάτω Κηφισιά.

04/01/2024
Στον κομβικό ρόλο του Πυροσβεστικού Σώματος της Περιφέρειας Ηπείρου, λόγω της Εγνατίας Οδού, και στο στρατηγικό σχεδιασμό που αναπτύσσεται για την αντιμετώπιση των όλο και πιο συχνών ακραίων καιρικών φαινομένων, αναφέρθηκε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας σε δηλώσεις του από τα Ιωάννινα, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου.

03/01/2024
Στα Ιωάννινα θα μεταβεί αύριο Πέμπτη 4/1, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου.

30/12/2023
Πιστοί στο ραντεβού μας, με τους μικρούς και μεγάλους ασθενείς νοσοκομείων της Κρήτης, πραγματοποιήθηκαν αυτή την εβδομάδα Χριστουγενιάτικες εκδηλώσεις, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠαΓΝΗ), στην Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν.Η. "Βενιζέλειο-Πανάνειο", στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων "Άγιος Γεώργιος" και στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

29/12/2023
Από τη Στερεά Ελλάδα ξεκινά την στρατηγική πρόληψης για την ερχόμενη αντιπυρική περίοδο ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στη Λαμία.

27/12/2023
Επτά (7) πυροσβέστες από τις Ειδικές Μονάδες Αντιμετώπισης Καταστροφών και τις Ειδικές Μονάδες Δασικών Επιχειρήσεων, ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους στο 3ο επίπεδο του διεθνούς οργανισμού IRATA, στις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού κέντρου της Active Point στην Αθήνα.

23/12/2023
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

22/12/2023
Ευρεία σύσκεψη με τους ιδιοκτήτες εταιρειών, που διαθέτουν αποχιονιστικά και μηχανήματα έργου, καθώς και με εκπροσώπους της Περιφέρειας Αττικής και του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (ΕΣΚΕΔΙΚ) πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, παρουσία του Υφυπουργού ΚΚΠΠ, Ευάγγελου Τουρνά και του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου.