Επικαιρότητα

30/10/2021
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 10:00 το πρωί, στην Δυτική Αττική και συγκεκριμένα, στην ευρύτερη περιοχή του Αλεποχωρίου, η άσκηση μεγάλης κλίμακας, για την αντιμετώπιση εκτεταμένων επιπτώσεων, μετά την εκδήλωση επικίνδυνων πλημμυρικών φαινομένων.

28/10/2021
Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, Πυροσβέστες/ριες, Σπουδαστές/ριες της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, Πολιτικοί Υπάλληλοι του Σώματος, Πυροσβέστες/ριες Πενταετούς Υποχρέωσης, Συμβασιούχοι και Εθελοντές Πυροσβέστες. Εορτάζουμε, σήμερα, την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, μια ημερομηνία ορόσημο στην ιστορία της Ελλάδας. Θυμόμαστε μια κορυφαία στιγμή του έθνους μας. Ενός έθνους, που δε συμβιβάστηκε ποτέ με τις έννοιες της υποταγής, της υποδούλωσης, της τυραννίας και του ολοκληρωτισμού.

27/10/2021
«Διενέργεια Ψυχοτεχνικών δοκιμασιών για την εισαγωγή εκατόν πενήντα (150) ιδιωτών πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Πυροσβεστική Ακαδημία ως πυροσβεστικό προσωπικό Ειδικών Καθηκόντων»

25/10/2021
«(ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)Κοινοποίηση πινάκων ικανών και μη ικανών υποψηφίων μετά των υγειονομικών εξετάσεων, πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για πυροσβεστικό προσωπικό Ειδικών Καθηκόντων».

20/10/2021
Στην Κέρκυρα μετέβη σήμερα ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό αρμόδιο για την κρατική αρωγή και την αποκατάσταση από φυσικές καταστροφές, Χρήστο Τριαντόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειο Παπαγεωργίου, καθώς και στελέχη του υπουργείου

18/10/2021
Το Πυροσβεστικό Σώμα στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Αεροπυρόσβεσης (Aerial Fire Fighthing Europe 2021)

18/10/2021
«Κοινοποίηση πινάκων αποτελεσμάτων του διαγωνισμού πτυχιούχων Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων στη Σχολή Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, το ακαδημαϊκό έτος 2021 – 2022, με κατατακτήριες εξετάσεις»

17/10/2021
Στο Αλεποχώρι μετέβη σήμερα ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, μαζί με τον Υφυπουργό, Ευάγγελο Τουρνά, καθώς και τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Στέφανο Κολοκούρη, όπου παρευρέθησαν στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Μεγαρέων, σε συνεργασία με την τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία, με θέμα «Ενημέρωση, οδηγίες και διαβούλευση σχετικά με τα πλημμυρικά φαινόμενα και την ασφάλεια των πολιτών», παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Ελευθέριου Κοσμόπουλου και του Δημάρχου Γρηγόρη Σταμούλη.

16/10/2021
Στην Ιθάκη μετέβη σήμερα ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό αρμόδιο για την κρατική αρωγή και την αποκατάσταση από φυσικές καταστροφές, Χρήστο Τριαντόπουλο, καθώς και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειο Παπαγεωργίου.

16/10/2021
Στη 2η Διεθνή Διάσκεψη για την κλιματική αλλαγή στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή (2nd International Conference: Climate Change in the Eastern Mediterranean & Middle East) συμμετείχε ως ομιλητής μέσω τηλεδιάσκεψης ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης.