Back

Τελικός αγώνων πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης ανδρών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2018

Φωτογραφία

Παρουσία του Συντονιστή Υποστήριξης του Α.Π.Σ. Υποστράτηγου ΠΣ Ιωάννη Ράμφου και εκπροσωπών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, η τελετή λήξης των αγώνων πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης ανδρών 2018, Ε.Δ. και Σ.Α., στο ανοιχτό κολυμβητήριο Αντώνης Γ. Δημητρόπουλος του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας.

Στον μεγάλο και μικρό τελικό που διεξήχθη αναδείχτηκε 1ο το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή, 2η η Ελληνική Αστυνομία, 3ο το Πυροσβεστικό Σώμα και 4ος ο Στρατός Ξηράς.

Τους αγώνες διοργάνωσε το Πυροσβεστικό Σώμα υπό την εποπτεία του ΓΕΕΘΑ/ΓΡΑΜ. Α.Σ.Α.Ε.Δ. Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων.

fireservice