Επικαιρότητα

20/12/2018
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Αττικής, «Η Μητέρα», στην Πεντέλη, παρουσία του Διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας του Α.Π.Σ. Αρχιπυράρχου Άγγελου Τριπολιτσιώτη και του Συντονιστή του Ιδρύματος, κ. Σπυρίδωνα Καραγκούνη.

18/12/2018
Παρουσία του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών κύριου Χρήστου Σπίρτζη και του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγου ΠΣ Βασίλειου Ματθαιόπουλου, πραγματοποιήθηκε χθες 17 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του παλαιού Μηχανουργείου Λαυρίου, η τελετή παράδοσης – παραλαβής ενός οικίσκου

17/12/2018
Τελέσθηκε σήμερα η δοξολογία για τον εορτασμό των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω, στο Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

16/12/2018
Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, τα παιδιά των πυροσβεστικών υπαλλήλων, παρακολούθησαν στο θέατρο Λαμπέτη, τη μουσικοθεατρική παράσταση «Το όνειρο του Σκιάχτρου», του Ευγένιου Τριβιζά.

14/12/2018
Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, στο Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, το ετήσιο πανελλήνιο πρωτάθλημά των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση. Στο πρωτάθλημα πήραν μέρος άνδρες και γυναίκες απ’ όλα τα Σώματα στα αγωνίσματα του απλού ανδρών, απλού γυναικών και διπλού ανδρών.

22/11/2018
Στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στην Κηφισιά, πραγματοποιήθηκε σήμερα 22 Νοεμβρίου, τελετή παράδοσης – παραλαβής τεχνολογικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση των Κινητών Επιχειρησιακών Κέντρων «Όλυμπος» του Πυροσβεστικού Σώματος, χορηγία του ομίλου Intracom Telecom.

12/11/2018
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, ο εορτασμός της Ημέρας Μνήμης Πεσόντων Πυροσβεστών, παρουσία της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη, η οποία εκπροσώπησε την κυβέρνηση, της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα – Σιδηροπούλου, του Αρχηγού του Π.Σ. Αντιστράτηγου ΠΣ Βασίλειου Ματθαιόπουλου και της ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος στις εγκαταστάσεις του Ε.Σ.Κ.Ε στο Χαλάνδρι.

05/11/2018
Κυρώθηκε ο πίνακας επιτυχόντων (εισακτέων & επιλαχόντων) του διαγωνισμού εισαγωγής πτυχιούχων Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, στην Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, το ακαδημαϊκό έτος 2018 – 2019, με κατατακτήριες εξετάσεις.

02/11/2018
Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) Θήβας και στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) Αυλώνα τελετές ολοκλήρωσης βασικής στρατιωτικής εκπαίδευσης των πρωτοετών Δοκίμων Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών αντίστοιχα.

31/10/2018
Το Πυροσβεστικό Μουσείο επισκέφτηκε σήμερα, 31 Οκτωβρίου, η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Κατερίνα Παπακώστα - Σιδηροπούλου