Επικαιρότητα

21/12/2023
Ως αρωγός στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος, το Σωματείο Κοινωνικής Μέριμνας «Ειρήνη», προχώρησε στην ευγενική δωρεά ενός (1) επιτοίχιου συστήματος λαβών, δυο (2) πιεσόμετρων, πέντε (5) ηλεκτρονικών υπολογιστών, ενός (1) πολυμηχανήματος, ενός (1) εκτυπωτή και πέντε (5) καρεκλών γραφείου για αποκλειστική χρήση από το προσωπικό των Ιατρείων του Πυροσβεστικού Σώματος στη Θεσσαλονίκη.


20/12/2023
Παρουσία του Συντονιστή Επιχειρήσεων Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας Υποστράτηγου Ευάγγελου Φαλάρα, ο οποίος εκπροσώπησε τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Γεώργιο Πουρναρά, πραγματοποιήθηκαν σήμερα, 20 Δεκεμβρίου 2023, τα εγκαίνια των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Φωκίδας.

19/12/2023
Τους Πρέσβεις των 22 κρατών, που συνέδραμαν τη χώρα μας με αεροσκάφη, οχήματα και ανθρώπινο δυναμικό στις πρόσφατες πυρκαγιές και πλημμύρες, ευχαρίστησε ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο ΥπΚΚΠΠ.

19/12/2023
Παρουσία του Επιτελάρχη του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Χρήστου Λάμπρη πραγματοποιήθηκε η 18η κατά σειρά άσκηση εκπαίδευσης αναγνωρισμένων προσφύγων σε δασικές πυρκαγιές, έκτακτες ανάγκες και φυσικές καταστροφές στην Ελευσίνα.

18/12/2023
Με πρωταγωνιστές τα παιδιά, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»

17/12/2023
Σήμερα η Εκκλησία εορτάζει τους Τρεις Παίδες εν Καμίνω, που ρίχθηκαν σε πυρακτωμένο καμίνι για την πίστη τους, αλλά άγγελος Κυρίου τους προστάτευσε, μεταβάλλοντας τις φλόγες σε δροσιά.

17/12/2023
Σήμερα, Κυριακή 17 Δεκεμβρίου γιορτάζουν και τιμώνται τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος. Πρόκειται για μια ημέρα υψηλής συμβολικής σημασίας, στο εννοιολογικό πλαίσιο της οποίας συμπυκνώνονται αρχές, αξίες και ιδανικά που αντιπροσωπεύουν και αναδεικνύουν όλα όσα το Πυροσβεστικό Σώμα υπηρετεί αλλά και ταυτόχρονα μας διδάσκουν, οι επίσημοι προστάτες του, Άγιοι «Τρείς Παίδες εν Καμίνω».

16/12/2023
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023 Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, το 2024 είναι χρονιά-ορόσημο όχι μόνο για τον προϋπολογισμό- και ακούστηκαν πολλά και ενδιαφέροντα αυτές τις μέρες εδώαλλά κυρίως για την τεχνική λειτουργία ενός Υπουργείου πολύ κρίσιμου, όπως είναι το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

16/12/2023
Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) που εκδόθηκε σήμερα Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ ) , οι βροχές και οι καταιγίδες , που ήδη εκδηλώνονται σε περισσότερες περιοχές της χώρας θα συνεχιστούν .