Επικαιρότητα

30/11/2017
Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Υπουργείου Εσωτερικών, Θεμάτων Αλλοδαπών, Υπηκόων Τρίτων Χωρών και Παράτυπης Μετανάστευσης Τζανέτου Φιλιππάκου και των Υπαρχηγών του Πυροσβεστικού Σώματος, Υποστήριξης Αντιστράτηγου ΠΣ Σωτήριου Τερζούδη και Επιχειρήσεων Αντιστράτηγου ΠΣ Ιωάννη Βασιλειάδη, διεξήχθη στις 30 Νοεμβρίου ημερίδα, με θέμα «Πυρασφάλεια εγκαταστάσεων Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας», στο Αμφιθέατρο της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Κηφισιά.

23/11/2017
Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Καπέλιος, σήμερα 23 Νοεμβρίου 2017, στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος, πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους της «ΤΕΡΝΑ ENEΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ»

14/11/2017
Παρουσία του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου ΠΣ Βασίλειου Καπέλιου, έγινε σήμερα 14 Νοεμβρίου 2017, στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η παράδοση πέντε στολών χημικής προστασίας τύπου Α, από την εταιρεία «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.» , προς το Πυροσβεστικό Σώμα, για την κάλυψη αναγκών της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Αττικής

12/11/2017
Παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα ο οποίος εκπροσώπησε την Κυβέρνηση, του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη, του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Θεμάτων Αλλοδαπών, Υπηκόων Τρίτων Χωρών και Παράτυπης Μετανάστευσης Τζανέτο Φιλιππάκο, του Αρχηγού του Π.Σ. Αντιστράτηγου ΠΣ Βασίλειου Καπέλιου και σύσσωμης της ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος πραγματοποιήθηκε σήμερα, ο διπλός εορτασμός της Ημέρας Μνήμης Πεσόντων Πυροσβεστών και της Ημέρας Τιμής Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

03/11/2017
Κυρώθηκε ο παρακάτω πίνακας εισακτέων (επιτυχόντων) υποψηφίων ανά κατηγορία/πτυχίο που καταρτίστηκε από την Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού, για την εισαγωγή πτυχιούχων Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, στην Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, το ακαδημαϊκό έτος 2017 – 2018, με κατατακτήριες εξετάσεις.

02/11/2017
Παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη, του Αρχηγού του Π.Σ. Αντιστράτηγου ΠΣ Βασίλειου Καπέλιου και σύσσωμης της ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος πραγματοποιήθηκε στις 2 Νοεμβρίου, σε αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Τιτάνια, ο απολογισμός της Αντιπυρικής περιόδου 2017 και η παρουσίαση του έργου «Ψηφιακή υπηρεσία ειδοποίησης και αντιμετώπισης πυρκαγιάς»

31/10/2017
Ο γενικός διευθυντής της SEI Industries κ. Mark Tayler και ο διευθυντής της ΜΕΝΤΩΡ ΕΠΕ κ. Σπύρος Χατήρας μαζί με τον υπεύθυνο πωλήσεων κ. Σπύρο Ζαχαρίου και τον υπεύθυνο τμήματος after sales κ. Αλέξανδρο Σπουρνιά, επισκέφθηκαν σήμερα 31 Οκτωβρίου τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο ΠΣ Βασίλειο Καπέλιο

27/10/2017
Πραγματοποιήθηκε και φέτος ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 σε όλες τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της χώρας με ομιλίες και σημαιοστολισμούς

23/10/2017
Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017 υπεγράφη Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Πυροσβεστικού Σώματος και της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων, το οποίο αφορά το πλαίσιο συνεργασίας για τη διασφάλιση της προστασίας των αποδεικτικών στοιχείων στη διερεύνηση αεροπορικών ατυχημάτων με τη μεταφορά τεχνογνωσίας μεταξύ του ΠΣ και της Ε.Δ.Α.Α.Π.

17/10/2017
Κύρωση πινάκων αποτελεσμάτων του διαγωνισμού εισαγωγής πτυχιούχων ΑΕΙ και ΤΕΙ στη σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, ανάρτηση θεμάτων και απαντήσεων των γραπτών εξετάσεων.