Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Π. Φούρλας απονέμει τιμητική πλακέτα στο βετεράνο εθελοντή Στ. ΜαλέληΤις μονάδες του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας 355 Μ.Τ.Μ. και 359 Μ.Α.Ε.Δ.Υ. καθώς και τις εθελοντικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στο λεκανοπέδιο Αττικής βράβευσε με τιμητικές πλακέτες το Πυροσβεστικό Σώμα, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε, στις 4 Απριλίου, στην αίθουσα διαλέξεων του 199 Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ, σε ένδειξη αναγνώρισης της σημαντικής προσφοράς τους στο έργο της δασοπυρόσβεσης.

Βετεράνος εθελοντής πυροσβέστης παραλαμβάνει τιμητική πλακέτα από τον Α' Υπαρχηγό Αντιστράτηγο Α. Κοντογιώργο Τις τιμητικές πλακέτες επέδωσαν στους τιμώμενους ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Παναγιώτης Φούρλας και οι δύο Υπαρχηγοί Αντιστράτηγοι Αχιλλέας Κοντογιώργος και Γεώργιος Γεωργιάκος. Αξίζει να σημειωθεί ότι, μεταξύ άλλων, βραβεύτηκε για την προσφορά του και ο βετεράνος εθελοντής Σταμάτης Λαλέλης, μέλος της εθελοντικής ομάδας "Όμιλος Φίλων του Δάσους".

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος στην ομιλία του αναφέρθηκε στη σημαντική προσφορά των βραβευθέντων κατά τη διάρκεια των αντιπυρικών περιόδων και την εν γένει συνδρομή τους στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος, τονίζοντας την ανάγκη για στενότερη συνεργασία μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο Διοικητής Π.Δ.Π.Υ. Υποστράτηγος Ανδρέας Κόης, ο Διευθυντής Α.Π.Σ. Υποστράτηγος Χρήστος Μητροπέτρος, ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί της Π.Α. και του Π.Σ., σπουδαστές από την Πυροσβεστική Ακαδημία καθώς και πολλοί εθελοντές.